Soms kun je ineens het idee krijgen dat je iets wilt veranderen, maar als je erover nadenkt heb je eigenlijk geen idee wat en waar je dan zou kunnen beginnen. Het kan heel simpel zijn, zoals een nieuwe stoel of een nieuwe tafel. Maar wat ook simpel is en misschien niet altijd gedurfd wordt, is het veranderen van de muren. Misschien dat je huis als een mooie muur op de kleur heeft, maar wie weet is deze bijvoorbeeld wel aan vervanging toe? Mocht je nog geen kleur op de muur hebben en nu het idee krijgen dat je dit wilt veranderen, dan zijn hier wat tips hoe je dat kunt doen.

 

Passend bij je stijl

Iedereen heeft een andere stijl wat alles juist zo leuk maakt. Als je echt een uitgesproken stijl hebt kun je dit overbrengen in je interieur. Heb je dit echter niet en wil je het juist allemaal wat rustiger houden, dan kan je dit ook in je interieur terug laten komen. Je kunt namelijk op heel veel verschillende manieren een nieuwe stijl aan je muur geven, hier heb je niet perse een knalkleur voor nodig. Om te beginnen heb je meerdere keuzes, wil je gaan verven, kies je voor behang of besluit je gewoon de muur af te dekken met bijvoorbeeld posters of foto’s? Het kan allemaal en waarschijnlijk is de ene keuze meer jouw stijl dan de ander.

 

Totaal niet ouderwets

Als het over behang gaat en iemand noemt bloemetjesbehang, is de kans groot dat veel mensen al een bepaald beeld voor zich hebben die ze misschien liever niet in hun huis terug willen zien. Echter hoeft bloemetjesbehang er niet altijd zo uit te zien en kan het ook heel tof zijn en niet perse ouderwets. Als je echt houdt van een botanisch interieur, dan past bloemetjesbehang hier prima tussen. Je haalt op die manier namelijk wel een stuk natuur in huis. Houd je bijvoorbeeld van een meer moderne stijl, dan kan bloemetjesbehang hier ook prima. Bloemetjesbehang is er namelijk ook met donkere kleuren en dit geeft onwijs veel sfeer aan je moderne interieur.

 

Heel veel soorten behang

Wil je in de sfeer van het behang blijven, dan heb je geluk want er zijn super veel soorten behang te vinden. Door de vele keuze kan het wat lastig zijn om te kiezen, maar je kunt ook al helemaal weten welk behang je in je huis wilt. Behang Elitis kun je kopen bij Verf & Behang Specialist. Ze hebben een groot assortiment en op de website kun je alle soorten behang zien die zij hebben. Je kunt op die manier in één oogopslag zien welke behangsoorten er zijn en welke jouw wel of niet aanspreekt. Hier hoef je dus niet perse voor naar de winkel, maar je kunt dit lekker vanuit huis uitzoeken.